Καβάλα: «Ο καπνός σαν άλλοτε….»

Καβάλα: «Ο καπνός σαν άλλοτε….»

Ο πολιτιστικός και καλλιτεχνικός σύλλογος γυναικών ζωγράφων Καβάλας εγκαινιάζει την έκθεση «Ο καπνός σαν άλλοτε….», την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8 το βράδυ.

Η έκθεση, γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια» και θα φιλοξενείται στη δημοτική καπναποθήκη (πλατεία Καπνεργάτη), από τις 5 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.30 μ.μ., η θεατρική παράσταση «Ο καπνός σαν άλλοτε…» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Κυριακής Οβαλιάδου.

Στην έκθεση ζωγραφικής συμμετέχουν οι: Γκέετς Γκαλίνα, Γρηγοριάδου Νατάσα, Δόμβρου Γιώτα, Ευσταθοπούλου Θεόπη, Καζαντζίδου Αντιόπη, Καϊμάκη Καλλιόπη, Καλαϊτζίδου Κωνσταντινιά, Καρδαρά Ίσκρα, Κεραμιδά Αναστασία, Κουτσογιάννη Αναστασία, Μαρμάνη Ελένη, Μιχαηλίδου Αναστασία, Οβαλιάδου Κυριακή, Πιεβαλίτσα Νταϊάνα, Τσακαλίδου Θεοδώρα, Χατζηλιάδου Όλγα.

Πηγή: ert.gr