Μ. Βρετανία: Προ των πυλών ο σημαντικότερος θεσμός της χώρας για τον βιολογικό τομέα

Το 16ο Εθνικό Βιολογικό Συνέδριο των Βιολογικών Αγροτών (OF&G) της Μ. Βρετανίας θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Σροπσάιρ της Αγγλίας, έχοντας ως στόχο να επιδείξει την αριστεία στα βιολογική παραγωγή.

Γνωστό ως το μεγαλύτερο βιολογικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Organic Conference φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του μια καθηλωτική εμπειρία, παρουσιάζοντας τα καλύτερα βιολογικά τρόφιμα και πρακτικές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις για τις αλυσίδες εφοδιασμού και τα δίκτυα τροφίμων, να εξερευνήσουν τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα και περιηγηθούν στις βασικές εγκαταστάσεις μιας τοπικής βιολογικής εκμετάλλευσης.

Τους επισκέπτες θα καλωσορίσουν στην εκμετάλλευση Green Acres Farm οι οικοδεσπότες Mark και Liz Lea, οι οποίοι έχουν άδεια OF&G βιολογικών προϊόντων εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλίες εμπειρογνωμόνων υπό την καθοδήγηση μιας έμπειρης ομάδας ομιλητών, οι οποίοι θα συζητήσουν για τις αλυσίδες βιολογικών προμηθειών και τα δίκτυα τροφίμων, από την οικοδόμηση πωλήσεων στην αγορά έως την καλλιέργεια υγιέστερων εδαφών.