Μ. Παναγιωτάκης: Απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ κατά την καλλιεργητική περίοδο

Μ. Παναγιωτάκης: Απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ κατά την καλλιεργητική περίοδο
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Την δέσμευση ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου θα ηλεκτροδοτούνται κανονικά οι ΤΟΕΒ έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε συνάντηση που είχε στις 17/3 με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Καραγιάννη και Κώστα Μπάρκα, μαζί με προέδρους των ΤΟΕΒ Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε για το ζήτημα των οφειλών των οργανισμών στην ΔΕΗ, συμμετείχαν οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ Κρύας-Λαψίστας, Λάμαρης, Μπόιδα-Μαυρής, Αχέροντα, Κερασώνα-Παναγιάς, Παραμυθιάς, Γλυκής, Μεσολογγίου, Νεοχωρίου, Κατοχής και Λεσινίου.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητάνε από την ΔΕΗ να μην γίνει καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη φετινή καλλιεργητική περίοδο, και να υπάρξει διακανονισμός οφειλών και πληρωμής τρεχόντων λογαριασμών με ικανοποιητική πίστωση χρόνου. Σημειώνεται ότι το υπόμνημα έχει κατατεθεί και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιωτάκης δεσμεύθηκε για την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των ΤΟΕΒ καθ’ όλη την διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου και για την εξέταση, με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ, του αιτήματος για τον διακανονισμό των οφειλών.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα