Αυτό το άρθρο είναι 28 μηνών

Να ενταχθούν και οι μαστιχοπαραγωγοί στα Σχέδια Βελτίωσης, ζητάει η Ένωση

20/01/2023
1' διάβασμα
na-entachthoun-kai-oi-mastichoparagogoi-sta-schedia-veltiosis-zitaei-i-enosi-194981

Εντείνονται οι διεργασίες από πλευράς Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου ώστε να συμπεριληφθούν οι προτάσεις της στα Σχέδια Βελτίωσης που αφορούν τη Δράση 4.1.5 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στα πλαίσια της Διαβούλευσης που έχει καλέσει το υπουργείο, σήμερα Παρασκευή, 20/1/23 στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, με τη συμμετοχή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Επίσης θα συμμετάσχουν με τηλεδιάσκεψη ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Παρεμβάσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Παππάς, και ο Προϊστάμενος Μονάδας Ενισχύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις, Ευθύμης Τσιατούρας.
Να θυμίσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ΕΜΧ για τους όρους ένταξης στα “Σχέδια βελτίωσης” που -όπως υποστηρίζουν- αν εφαρμοστούν, θα αφήσουν εκτός τους μαστιχοπαραγωγούς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του κ. Μηταράκη, θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις περί τη 1.00 μ.μ. από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πηγή: ertnews.gr

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: