Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη, που είχαν εξαφανιστεί από τις 16/7 στην Ηλεία

Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη, που είχαν εξαφανιστεί από τις 16/7 στην Ηλεία

Νεκροί βρέθηκαν το πρωί στη θέση Καταρράχι Μπορσίου Ανδραβίδας, ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού, και η γυναίκα σε απόσταση 200 μέτρων από το όχημα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής για μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση των δύο πτωμάτων, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πατέρας και κόρη βρέθηκαν νεκροί από τον ιδιοκτήτη της έκτασης, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 68χρονος.

Ο ιδιοκτήτης είχε αρκετές ημέρες να πάει στο χωράφι του και όταν σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή, βρήκε πρώτα το πτώμα της γυναίκας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός και ο πατέρας.

Το σημείο, όπου βρέθηκαν τα δύο σώματα, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45 χιλιομέτρων από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέϊκων από όπου είχαν εξαφανιστεί και συγκεκριμένα κοντά στον φράγμα Πηνειού, στη βορειοανατολική Ηλεία.

Πηγή: ΑΠΕ