Ένα τεύχος, δύο εξώφυλλα: Οίνος και Ελαιόλαδο

Στο πλαίσιο κυκλοφορίας ειδικών εκδόσεων σε σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους της χώρας αυτήν την εβδομάδα χαρίζουμε στους αναγνώστες της εφημερίδας μας ένα πολυσέλιδο τεύχος με διπλό εξώφυλλο – για το κρασί και το ελαιόλαδο

Για την έκδοση αυτή μιλήσαμε με οινοποιούς και ελαιοπαραγωγούς, αναλύσαμε χρήσιμα στοιχεία της ελληνικής και ξένης αγοράς, ξεχωρίσαμε κορυφαία προϊόντα επιχειρήσεων και σας τα προτείνουμε, φιλοξενήσαμε κείμενα εκπροσώπων του κλάδου που παρακολουθούν τον παλμό της αγοράς τα οποία προσφέρουμε δωρεάν σε εσάς, που με την εμπιστοσύνη σας επιλέγετε την Ύπαιθρο Χώρα για την ενημέρωσή σας.

 

Αναλύουμε, καταγράφουμε και σας παρουσιάζουμε:

Κρασί

  • Την ποιοτική υπεροχή των ελληνικών κρασιών, τα φρέσκα αρώματα και την δυνατότητα παλαίωσης
  • Πως οι δυσκολίες μετατρέπονται σε μοναδικότητα στους νησιωτικούς αμπελώνες
  • Πως τρεις νεαροί οινοποιοί απογειώνουν τις οικογενειακές παραδόσεις
  • Γιατί 700 στρέμματα αμπελώνα  σε Νάουσα και Αμύνταιο μπαίνουν στην ευφυή καλλιέργεια;

Ελαιόλαδο

  • Ποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται για τις εξαγωγές λόγω της εξαίρεσης από τους δασμούς των ΗΠΑ στο ελαιόλαδο
  • Η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των εξαγωγών της επιτραπέζιας ελιάς
  • Ποιοι είναι νέοι, δημιουργικοί, με καινοτόμες ιδέες και κατακτούν παγκόσμιες πρωτιές;
  • Πώς κάποιοι μείωσαν το κόστος και απογείωσαν τη διεισδυτικότητα στις αγορές με… ευφυείς επιλογές;
  • Ποια είναι η θέση της Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας στην κοινοτική παραγωγή
  • Κατ’ οίκον παραγωγή ελαιολάδου υπόσχονται δύο Ισπανοί, με συσκευή που φέρνει το λιοτρίβι στο σπίτι

Δωρεάν με την εφημερίδα «ΥΧ»
που κυκλοφορεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου!