Πακέτο στήριξης σε νέες επιχειρήσεις που εισέρχονται στα βιολογικά από τη Soil Association

Πακέτο στήριξης σε νέες startups προσφέρει η βρετανική Soil Association για να τις βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα, αλλά και στην απόκτηση βιολογικής πιστοποίησης.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο κορυφαίος βρετανικός φορέας πιστοποίησης βιολογικών, η δέσμευσή του για την προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας βιολογικών «δεν μπορεί παρά να ξεκινά από τη στήριξη των νέων επιχειρήσεων». Κατανοώντας τις δυσκολίες μίας startup στα πρώτα της βήματα, ο φορέας, με τη στήριξη των Bread & Jam και Young Foodies, δύο οργανισμών startup, προσφέρει ένα πακέτο για επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών οι οποίες υποβάλλουν αίτηση για βιολογική πιστοποίηση, ώστε τα σχέδιά τους να ευδοκιμήσουν.

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις θα μπορέσουν να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις γνώσεις στην αγορά και τους κανονισμούς που διαθέτει ο οργανισμός, αλλά και την υποστήριξη σε εμπόριο και εξαγωγές, καθώς και από τις ευκαιρίες συμμετοχής σε εκδηλώσεις και μάρκετινγκ που προσφέρονται σε όσους πιστοποιούνται από την Soil Association. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε μία σειρά από πρόσθετα πακέτα, όπως οι εκδηλώσεις Meet the Buyer, διαδικτυακά σεμινάρια, καθώς και εκδηλώσεις και διοργανώσεις των δύο συνεργαζόμενων οργανισμών.