Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στις 27/8 η ορκωμοσία φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου»

H τελετή ορκωμοσίας των πρώτων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο μοναδικό Εθνικής εμβέλειας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στις 12:00.

Η ορκωμοσία θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Τελετών στο Νέο Κτήριο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

Ώρα 12:00

  • Χαιρετισμός του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή κ. Αθανασίου Κατσή
  • Χαιρετισμός του Κοσμήτορος της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δημητρίου Πετρόπουλου
  • Χαιρετισμός του Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Καθηγητή κ. Γεωργίου Ζακυνθινού
  • Απαγγελία της καθομολόγησης από τον πρωτεύσαντα ή την πρωτεύσασα διπλωματούχο
  • Απονομή Διπλωμάτων.

Στα πλαίσια προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού, για την προσέλευση στην τελετή είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) κατά το τελευταίο 24ωρο ενώ τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της τελετής είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας. Κατά τα λοιπά, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.