Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πατρέων και του Πολιτιστικού Οργανισμού συνεχίζονται δίνοντας γιορταστικό τόνο και χρώμα. Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος , η φάτνη, δια χειρός Βρυώνη, οι κατασκευές που δημιουργήθηκαν από τους εργαζόμενους του Δήμου και εγκαινίασε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κάνουν την πόλη, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες  μαγευτική για μικρούς και για μεγάλους.

Ειδικότερα:

Απόψε  το Χορευτικό – αποτελούμενο από μικρά παιδιά– της Σχολής ΚΕΕP DANCING – ΜΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και το συγκρότημα 15.50, παίρνουν τη σκυτάλη και από τις 7.30 το απόγευμα, μετατρέπουν την πλατεία Γεωργίου σε μία απέραντη «σκηνή» μουσικής και χορού.

Το Δημοτικό Ωδείο θα αφήσει και φέτος το δικό του ξεχωριστό «αποτύπωμα» στις  εκδηλώσεις , με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Συνόλων του και τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η συναυλία θα γίνει στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ομάδα των «Ταξιδευτών της Πρόζας» στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου, θα διαβάσει σε μικρά και …μεγάλα παιδιά, δύο από τα πιο κλασσικά παραμύθια «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» του Τσαρλς Ντίκενς.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, διοργανώνει στην πλατεία Γεωργίου εκδήλωση με χορούς και δρώμενα για τα παιδιά.

Πηγή: ert.gr