Α.Σ. Ζαγοράς: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα την υγιεινή διατροφή

Α.Σ. Ζαγοράς: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα την υγιεινή διατροφή

Παράταση έως τις 21 Φεβρουαρίου παίρνει η προθεσμία αποστολής των έργων για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ένα μήλο την ημέρα…: Το μήλο συμβάλει στην υγιεινή διατροφή!» (μέχρι πρότινος είχε οριστεί η 14η Φλεβάρη). Η καταφυγή στη νέα καταληκτική ημερομηνία οφείλεται στην κακοκαιρία που έπληξε πρόσφατα αρκετές περιοχές, επηρεάζοντας τις σχολικές δραστηριότητες (δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων).

Τον διαγωνισμό για την υγιεινή διατροφή διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, έχοντας εξασφαλίσει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αλλά και τη στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Υγείας. Τον ρόλο του καλλιτεχνικού υπευθύνου αναλαμβάνει ο ζωγράφος και εικαστικός, Κώστας Κομνηνός.

Οι μαθητές καλούνται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με ατομικά έργα που προβάλλουν ένα μήνυμα για την διατροφή με το μήλο και προάγουν την υγιεινή διατροφή.

Τα έργα θα αποστέλλονται στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, Ζαγορά Πηλίου, Τ.Κ. 37001», με την ένδειξη “για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ένα μήλο την ημέρα…: Το μήλο συμβάλει στην υγιεινή διατροφή!»”. Στον φάκελο, πέρα από το έργο θα πρέπει να εσωκλείεται συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και η Υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που περιλαμβάνεται στην παρούσα ανακοίνωση. Σχολεία με πολλαπλές συμμετοχές μπορούν να τις αποστείλουν σε ένα κοινό φάκελο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς

Έδρα Ζαγορά – Τ.Κ. 37001

Γραφεία: Τ: 24260-22450, F: 24260-22950

E-MAIL: [email protected]