Αυτό το άρθρο είναι 30 μηνών

Συνάντηση για την ανάπτυξη των εξαγωγών μεταξύ ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων και eBay

05/10/2022
52'' διάβασμα
synantisi-gia-tin-anaptyxi-ton-exagogon-metaxy-seve-syndesmou-exagogeon-kai-ebay-274386

Την ανάπτυξη των εξαγωγών και των πωλήσεων στο εξωτερικό, μέσα από τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών eBay, συζήτησαν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Συμεών Διαμαντίδης, με τον Country Manager Greece Commercial Development Manager, EMEA, Emerging Global Markets, eBay, κ. Ευάγγελο Γεραλέξη.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Ευάγγελος Γεραλέξης ανέπτυξε στον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ, κ. Συμεών Διαμαντίδη, τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών της eBay για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του, ο κ. Συμεών Διαμαντίδης ανέφερε ότι θα διερευνηθούν όλοι οι τρόποι, ώστε να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η eBay, ενώ ορίστηκε εκ νέου συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών.

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: