Θαλασσινό καρναβάλι 2018 και το χρονικό της Τροίας στην Χαλκίδα (Βίντεο)

Θαλασσινό καρναβάλι 2018 και το χρονικό της Τροίας στην Χαλκίδα (Βίντεο)
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, τα φημισμένα “τρελά νερά” του Ευβοϊκού, μετατρέπονται και πάλι σε μια τεράστια υδάτινη σκηνή.  Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στη Χαλκίδα η μοναδική τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού.

Πρόκειται για μια βραδινή παράσταση μέσα στο νερό, που περιλαμβάνει πλωτά σκηνικά, ειδικά εφέ και πυροτεχνικό θέαμα. Πλήθος ηθοποιών, σκαφών κι εθελοντών σε θεατρικές σκηνές που επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας, προσφέρουν ένα θέαμα φαντασμαγορικό!

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Θαλασσινό καρναβάλι 2018 και το χρονικό της Τροίας στην Χαλκίδα (Βίντεο)

Το θέμα φέτος, είναι “το Χρονικό της Τροίας” με αφορμή την αρπαγή της ωραίας Ελένης και τη θυσία της Ιφιγένειας στην Αυλίδα.

Η ιστορία ξεκινά με το μήλο της Έριδος, το οποίο ο πρίγκηπας Πάρις της Τροίας, αποφάσισε να δώσει στη θεά Αφροδίτη, με αντάλαγμα την αγάπη της ωραιότερης γυναίκας του τότε κόσμου. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η αιθέρια Κατερίνα Σολδάτου αναδεικνύει με τον εναέριο χορό την αρπαγή της ωραίας Ελένης, βασίλισσας της Σπάρτης.

Θαλασσινό καρναβάλι 2018 και το χρονικό της Τροίας στην Χαλκίδα (Βίντεο)

Ακολουθεί η συγκλονιστική θυσία της Ιφιγένειας σε διαμορφωμένο πλωτό βωμό, ενώ ιπτάμενες καταστευές με ειδικά εξοπλισμένα Drone και οπτικοακουστικά εφέ προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα! Η εκστρατεία των Ελληνών προς το βασίλειο της Τροίας ξεκινά, o ευβοϊκός γεμίζει σκάφη Αχαιών κι αποκαλύπτεται ο μυθικός Δούρειος Ίππος. Μάχες, εκρήξεις, ειδικά εφέ και πυροτεχνήματα υπο τους ήχους επικής μουσικής προσφέρουν ένα θέαμα που αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές!

Πρόκειται για έναν θεσμό κινηματογραφικών προδιαγραφών, που βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων καρναβαλικών εκδηλώσεων και ειδικά φέτος φλερτάρει με την κορυφή.

Η τελετή λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού της Χαλκίδας, λειτουργεί ως τουριστικός πόλος έλξης για χιλιάδες επισκεπτών που συρρέουν απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Χρονικό της Τροίας

#Το_Χρονικό_της_Τροίας✴Δείτε το σε HD✴Η μοναδική τελετή λήξης, του Θαλασσινού Καρναβαλιού της Χαλκίδας, με μια φαντασμαγορική βραδινή παράσταση στα νερά του Ευβοϊκού! Κυριακή 18 Φεβρουάριου 2018#Troy #Sea_Carnival #Chalkis

Δημοσιεύτηκε από Art Studio – Creative Photography & Video στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Η σκηνοθεσία και η κινηματογράφηση του trailer έγινε από τους εξαιρετικούς και πολύ ταλαντούχους κινηματογραφιστές Νίκο Πάνου και Γιώργο Οικονομίδη ,του Art Studio – Creative Photography & Video.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress