Ξεκίνησε ο αλωνισμός του περίφημου ρυζιού Καρολίνα Σερρών

Ξεκίνησε ο αλωνισμός του περίφημου ρυζιού Καρολίνα Σερρών, της γνωστής σε όλη τη χώρα ποικιλίας, που συνοδεύει δεκάδες συνταγές της ελληνικής κουζίνας.
Ο ιδιοκτήτης βιομηχανίας ρυζιού και αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ορυζόμυλων Ελλάδος, Βασίλης Καλαϊτζίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» χαρακτήρισε «ιεροτελεστία» τη διαδικασία αλωνισμού του ρυζιού.










