Η Grecka Panorama για 2η συνεχή χρονιά στην Πολωνία

Η Grecka Panorama για 2η συνεχή χρονιά στην Πολωνία
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Για 2η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας (PGE Narodowy) στην Πολωνία, η GRECKA PANORAMA, έκθεση για τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 έχει στόχο να παρουσιάσει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών, καταλυμάτων, προορισμών και εναλλακτικών δραστηριοτήτων. 

Παράλληλα με την GRECKA PANORAMA και στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά στην Πολωνία παρουσιάζεται η GREEK FOOD SHOW – μία αποκλειστική διοργάνωση για τα Ελληνικά προϊόντα και την υψηλή γαστρονομική παράδοση που διακρίνει την χώρα μας. 

Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων μέσα από γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές αλλά και πωλητήρια παραδοσιακών προϊόντων σε τιμές διαθέσιμες μόνο τις ημέρες της έκθεσης.

Και οι 2 διοργανώσεις φέρνουν το αυθεντικό ελληνικό στοιχείο και την πηγαία φιλόξενη ελληνική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Πολωνίας, για την ανάδειξη του τουρισμού, του πολιτισμού και της ελληνικής διατροφής.

-Διαφήμιση-
Delegate