Η E-LA-WON με ‘’νέα πολυτελή’’ προϊόντα στο Παρίσι

Η E-LA-WON με ‘’νέα πολυτελή’’ προϊόντα στο Παρίσι
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στη Διεθνή Ένωση Τροφίμων και Ποτών SIAL Paris 2018 όπου η Ελληνική συμμετοχή δίνει δυναμικό παρόν η πολυβραβευμένη εταιρεία E-LA-WON-σήμα κατατεθέν στην ποιότητα σε ελαιόλαδο, μέλι και ελληνική pesto-λανσάρει τα νέα της ‘new luxury’ χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου, ιδανικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά:

  • το απλό αγνό σαπούνι
  • το σαπούνι με ἀρωμα σανδαλόξυλο
  • το λατρεμένο με απαλό άρωμα τριαντάφυλλου
  • και το ‘νέο χρυσό’ με επικάλυψη χρυσού 22 καρατίων στη σειρά ‘Gold lineΈτοιμα για προσωπική χρήση αλλά εξαιρετικά και για εταιρικά δώρα, αποπνέουν καθαριότητα, νοιάξιμο και Ελληνικότητα. Επιλέγουμε για την παρασκευή τους την ψυχρή μέθοδο και περιμένουμε να ωριμάσουν για να τα χρησιμοποιήσουμε. Μια πραγματική ιεροτελεστία από τη δημιουργία, την πλήρη ωρίμανση μέχρι την τοποθέτηση σε καλαίσθητες συσκευασίες. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θεραπευτικές ιδιότητες, τα σαπούνια ελαιολάδου E-LA-WON καθαρίζουν, ενυδατώνουν , θρέφουν, τονώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα μας.

Οι ΄Έλληνες εκθέτες’  παρουσιάζουν τα καλύτερα προϊόντα διατροφής και περιποίησης που παράγονται στη χώρα μας και επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους.

-Διαφήμιση-

Η E-LA-WON συμμετέχει στην Έκθεση για την ανάδειξη προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα-καθότι παραγωγός-και για να καρπωθεί την υψηλή προστιθέμενη αξία τόσο με τις εντυπωσιακές συσκευασίες, όσο και με τα ποιοτικά προϊόντα της με τα οποία απέσπασε 47 Διεθνή βραβεία. Στο πλαίσιο αυτό συμβάλλουμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και επενδύουμε στη γεύση, στην ποιότητα και ουσιαστικά στην Υγεία του ανθρώπου.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki