Αυτό το άρθρο είναι 8 μηνών

Ορίστηκε η συνάντηση Κουρέτα με Αυγενάκη

16.10.2023
2' διάβασμα
oristike-i-synantisi-koureta-me-avgenaki-303823

Ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα στην «ΥΧ» ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, φαίνεται ότι “κλείδωσε” τελικά η ημερομηνία συνάντησης με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ. Αυγενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η συνάντηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για αύριο το στις 3 μ.μ. στο ΥΠΑΑΤ, ωστόσο ο κ. Κουρέτας αύριο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός με το σύνολο των περιφερειαρχών, όπως, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών».

Νωρίτερα το ypaithros.gr έγραφε:

«Κάλεσμα στο νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα για συνάντηση θα απευθύνει αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Αύριο κιόλας, θα καλέσω τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα για να προγραμματίσουμε συνάντηση, ώστε να καλύψουμε τις εύλογες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης της περιοχής που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα!» είπε σχετικά.

Συμπλήρωσε πως «είναι αυτονόητη η συνεργασία μας σε θεσμικό επίπεδο με όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, με γνώμονα το καλό των πολιτών σε όλη την επικράτεια».

Η απάντηση Δ. Κουρέτα στην «ΥΧ»

Η εφημερίδα «ΥΧ» επικοινώνησε με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος, σχολιάζοντας την πρόσκληση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη δήλωσε πως «όταν προσκληθώ θα ανταποκριθώ με μεγάλη χαρά».

ΓΡΑΦΕΙ: