The Business of Food στην Ευρυτανία – Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο το Σάββατο 20/2

Ένα δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων, που απευθύνεται στους κατοίκους της Ευρυτανίας!

Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Είσαι άνεργος-άνεργη; Ζεις ή εργάζεσαι στην περιοχή της Ευρυτανίας; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων; Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση;

Τότε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για εσένα!

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Ανακάλυψε τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και δες τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων. Εμπνεύσου από ιστορίες διάσημων Chef και γνώρισε επιτυχημένους παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους! Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 14:30 – 19:30
Εκπαιδευτές: Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Ελπίδα Κόκκοτα (MExoxo) Σπύρος Τσουκαλάς (MExoxo), Heidi Λαζάνη (Bespoke Communications)
Την ιστορία τους προς την επιτυχία μοιράζονται μαζί μας η αγαπημένη Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η παραγωγός Δήμητρα Χατζηασλάνη από την επιτυχημένη εταιρεία Terra Fyllida

*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα “εργαλεία” που θα χρειαστούν για το σεμινάριο!

Εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3rfI6ua

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] / 213 0276559