Αποστόλου: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στον ΕΛΓΑ για να μπορέσουμε να αποζημιώσουμε τους πληγέντες έγκαιρα

Μέχρι τις αρχές καλοκαιριού όλες οι αποζημιώσεις του 2016
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης προκειμένου να αποζημιωθούν έγκαιρα οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές στις καλλιέργειές τους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων αναφέρθηκε, κατά την διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για την αγροτική πολιτική στη Βουλή, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου..

Χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου ανέφερε: «επειδή  το 2017 μας ήρθε  με πολλές ζημιές, ξεκινήσαμε ήδη τη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για να μπορέσουμε να αποζημιώσουμε τους πληγέντες έγκαιρα . Έχουν προκύψει πολλές ζημιές και απώλειες από τη πρόσφατη θεομηνία τόσο στη φυτική παραγωγή όσο και στην αιγοπροβατοτροφία».

-Διαφήμιση-

Και πρόσθεσε: «Οι αιγοπροβατοτρόφοι έδωσαν μάχες μέσα στα λαγούμια που δημιούργησε το χιόνι στις στάνες τους, για να κρατήσουν ζωντανά τα κοπάδια τους. Θα επισκεφθώ μερικούς αύριο για να τα πούμε από κοντά . Ήδη τα συνεργεία του ΕΛΓΑ επισκέπτονται τις πληγείσες περιοχές. Για την έγκυρη κάλυψη δε των εκτιμήσεων ξεκινήσαμε τη διαδικασία πρόσληψης έκτατου προσωπικού. Είναι απόλυτο το χρέος μας να τους στηρίξουμε».

-Διαφήμιση-
Delegate