Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία ΟΓΑ στην Τρίπολη στις 29/7

Πριν το Πάσχα η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος
-Διαφήμιση-
Delegate

Ραντεβού στα περιφερειακά γραφεία του ΟΓΑ Πελοποννήσου στην Τρίπολη δίνουν οι αγρότες στις 29 Ιουλίου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη.

Όπως ανακοίνωσε ο αγροκτηνοτροφικός σύλλογος Αρκαδίας, στις 29 Ιουλίου έχει προγραμματισθεί παμπελοποννησιακή παράσταση διαμαρτυρίας η οποία εντάσσεται στο κάλεσμα της Πανελλαδικής επιτροπής των 69 μπλόκων, να κηρύξουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου ως αφετηρία, της έναρξης του νέου κύκλου κινητοποιήσεων.

Στα αιτήματα του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου για τους πληγέντες από την τελευταία θεομηνία που έπληξε την Αρκαδία, μεταξύ άλλων ζητούν: ο ΕΛΓΑ να πληρώσει τα οδοιπορικά στους ελεγκτές, αποζημίωση στο 100% των ζημιών των πληγέντων σε παραγωγή, εξοπλισμό και υποδομές, έκτακτη χρηματοδότηση, έτσι ώστε, να αντιμετωπίσουν τα έξοδα και να σταθούν στα πόδια τους, απαλλαγή από πληρωμή, τουλάχιστον έως τη νέα σοδειά της επόμενης χρονιάς, από εφορία, εισφορές ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΝΦΙΑ, δημοτικά τέλη κ.τ.λ. αλλά και από τις τράπεζες, χωρίς τόκους και επιβαρύνσεις. Τέλος ζητούν την άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αντιπλημμυρική θωράκιση των περιοχών, επισημαίνοντας, ότι, αν μείνει έτσι η κατάσταση τα φαινόμενα αυτά θα πολλαπλασιαστούν.