Συλλαλητήρια κατά του πολυνομοσχεδίου

Συλλαλητήρια κατά του πολυνομοσχεδίου
-Διαφήμιση-
Delegate

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα συλλαλητήρια σε Σύνταγμα και Ομόνοια που διοργανώνονται από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ κατά του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται απόψε(21/5) στη Βουλή.

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει τους πολίτες να προσέλθουν στο Σύνταγμα με αίτημα «να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων, να μην περάσει ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων και να αποτραπεί η φοροεπιδρομή».

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, θεωρώντας ότι «η μόνη απάντηση για τον ελληνικό λαό είναι η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και ο συνεχής αγώνας».

-Διαφήμιση-

Σε μαζική συμμετοχή καλεί και ο ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στην Ομόνοια, «ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, που η κυβέρνηση προωθεί να ψηφιστεί με τη διαδικασία του «επείγοντος», ξανά μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Στο μεταξύ, μπλακ άουτ επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Κυριακή, λόγω απεργίας των εργαζομένων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα είναι χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

Πηγή: in.gr