Στη βουλή το θέμα των εργαζομένων του ΕΛΓΑ στην Κρήτη

Από 21/7 η υποβολή αιτήσεων για χορήγηση ενίσχυσης σε παραγωγούς που ζημιώθηκαν από τις πυρκαγιές 2014, 2015 και 2016
-Διαφήμιση-
Delegate

Σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του ΕΛΓΑ, οι εργαζόμενοι της Κρήτης που διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία δεν έχει επιλύσει καν το θέμα της μετακίνησης τους 60 ημέρες το χρόνο.

Το θέμα των μετακινήσεων των εργαζομένων του ΕΛΓΑ και η έλλειψη προσωπικού έχουν τεθεί επανειλημμένα και ήταν από τις αιτίες για τη μεγάλη απεργία των υπαλλήλων του οργανισμού αλλά και καθυστερήσεων στις εκτιμήσεις.

Την επιστολή των εργαζομένων του ΕΛΓΑ, φέρνει στη Βουλή, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητώντας εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για το αν θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα των γεωτεχνικών/εκτιμητών της υπηρεσίας της Κρήτης.  

Σύμφωνα με όσα λένε οι εργαζόμενοι αφιερώνουν χρόνο και δουλεύουν συχνά εκτός ωραρίου, χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές και τα αυτοκίνητα τους , αντί να δώσει λύση ο ΕΛΓΑ και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, σ’ αυτό το θέμα, καθώς οι ίδιοι δεν είναι οδηγοί ούτε εμπιστεύονται οποιονδήποτε είναι στο τιμόνι και χωρίς να έχουν επιλυθεί ζητήματα ασφάλειας στις μετακινήσεις τους.

Άννα Στεργίου