Βραβεία ανώτερης γεύσης για τη γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς

Βραβεία ανώτερης γεύσης για τη γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς
-Ειδική έκδοση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η Γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς του Bliss Point έλαβε την ανώτερη διάκριση στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) 2018. Το προϊόν βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια  (ανώτερη γεύση) επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία κοντά στο 90%.

Το Bliss Point είναι το νέο brand Ελληνικών προϊόντων και συμμετείχε στον διαγωνισμό για πρώτη φορά, με την εξαιρετική αυτή διάκριση για την Γραβιέρα παλαιωμένη σπηλιάς! Το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι Σεφ βραβευμένοι με αστέρι Michelin & Γευσιγνώστες.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.

Η Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη και όπως μας φανερώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης. Περιέχει περισσότερο πρόβειο και ελάχιστο κατσικίσιο γάλα  που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.

Με βάση την παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης δημιουργήσαμε ένα τυρί με πλούσια μεστή γεύση και μακρά επίγευση που κατακτά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ταιριάζει εξαιρετικά με ένα  ροζέ κρασί από Ξινόμαυρο ενώ  συνοδεύεται με πολύσπορο ψωμί, ξηρούς καρπούς και θυμαρίσιο μέλι.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress