Β. Κόκκαλης: Όταν οι νέοι επιστρέψουν στη γη σημαίνει ότι βγήκαμε από την κρίση

Β. Κόκκαλης: Η συμφωνία μεταξύ Καναδά και Ε.Ε έκανε μεγάλη ζημιά στους γαλακτοπαραγωγούς
-Διαφήμιση-
Delegate

«Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την τιμή που μου κάνανε, ν’ ασχοληθώ με αυτό το ιδιαίτερα νευραλγικό υπουργείο. Ήρθαμε για να συνεχίσουμε το δύσκολο και επιτυχημένο έργο του Βαγγέλη Αποστόλου και του Μάρκου Μπόλαρη». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη που ανέλαβε την Δευτέρα 7/11 τα νέα του καθήκοντα στο ΥπΑΑΤ μετά τον ανασχηματισμό.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε επιμέρους θέματα πριν ενημερωθώ, μόνο δύο κουβέντες να πω. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι τα προβλήματα είναι σύνθετα και δύσκολα, το είπε και ο Βαγγέλης Αποστόλου, προέρχομαι από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Δύο θα είναι τα κριτήρια, δύο θα είναι οι βασικοί πυλώνες στην άσκηση των αρμοδιοτήτων.

Πρώτον οι αλήθειες, όσο σκληρές και αν είναι και δεύτερον η διάθεση για προσφορά. Δράττομαι της ευκαιρίας και θα δανειστώ μια έκφραση του κυρίου Μπόλαρη ότι “το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μπορεί να είναι η ανάκαμψη και μπορεί να βοηθήσει την εθνική οικονομία”. Εγώ θα πω τούτο: ότι όταν οι νέοι επιστρέψουν στη γη σημαίνει ότι βγήκαμε από την κρίση. Να ευχαριστήσω το Μάρκο Μπόλαρη, τον κύριο Αποστόλου, τον κύριο Τσιρώνη, η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη».