Μέσω ΚΥΑ η καταβολή δεδουλευμένων των γεωπόνων του δημοσίου

Μέσω ΚΥΑ η καταβολή δεδουλευμένων των γεωπόνων δημοσίων υπαλλήλων
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στην έκδοση ΚΥΑ, με την οποία θα είναι δυνατή η καταβολή των δεδουλευμένων των γεωπόνων που εργάστηκαν για την αξιολόγηση φακέλων του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2014, προχωρά το ΥπΑΑΤ μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Χαράλαμπου Κασίμη.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν αρκετοί γεωπόνοι επισημαίνει η Πανελλήνια Ένωση Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ε.Γ.Δ.Υ.). «Γνωστοποιήσαμε την απογοήτευση και δυσαρέσκεια των συναδέλφων που εργάστηκαν για την αποτελεσματική υλοποίηση του έργου που τους ανατέθηκε, και φυσικά την απροθυμία του συνόλου των γεωπόνων σε περαιτέρω διαδικασίες αξιολογήσεων» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Και συμπληρώνει: «Σε συνέχεια παρεμβάσεων και επικοινωνίας της Π.Ε.Γ.Δ.Υ., ο Γενικός Γραμματέας κ. Χ. Κασίμης ανέλαβε πρωτοβουλία για τη λύση του προβλήματος. Στα πλαίσια αυτά η πληρωμή των αξιολογητών θα γίνει με δέσμευση του ανάλογου ποσού για την εκταμίευση του οποίου θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση, το προσεχές χρονικό διάστημα προκειμένου να καταστούν δυνατές οι πληρωμές των συναδέλφων».

Και καταλήγει: «Η Π.Ε.Γ.Δ.Υ. είναι σε τακτική επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ προκείμενου να ολοκληρωθεί η επίλυση του εν λόγω προβλήματος το συντομότερο δυνατό, καθώς και με τα Περιφερειακά Συμβούλια προκειμένου να συμβάλλουμε και από μέρους μας στην επίλυση κάθε προβλήματος, το οποίο στερεί δεδουλευμένα από συναδέλφους χωρίς δική τους υπαιτιότητα».

-Διαφήμιση-
Delegate