Αθηνών – Πατρών και Ιονία Οδός: Οι καθυστερήσεις έφεραν υποσχέσεις!

Αθηνών – Πατρών και Ιονία Οδός: Οι καθυστερήσεις έφεραν υποσχέσεις!
-Διαφήμιση-
Delegate

Μέχρι τον Μάρτιο του 2017, σε 10 μόλις μήνες δηλαδή, θα έχει ολοκληρωθεί η Ιονία Οδός η οποία θα δώσει νέα ώθηση στις αναπτυσσόμενες αγροδιατροφικές επιχειρήσεις κάθε είδους.

Τη σχετική διαβεβαίωση έδωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στο σύνολο των οδικών αξόνων της χώρας και άρα και σε αυτόν από την Κόρινθο έως την Πάτρα.

Ο κ. Χαρίτσης υποχρεώθηκε να προβεί στη δήλωση αυτή μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα για καθυστερήσεις που ανακύπτουν τόσο στην εκτέλεση όσο και στη χρηματοδότηση των έργων.

-Διαφήμιση-

«Το εγχείρημα προχωράει θετικά και ως προς την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου και ως προς τις αποζημιώσεις που καταβάλλονται στις κατασκευαστικές εταιρίες», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης διευκρινίζοντας ότι έχουν γίνει κινήσεις με τη σύσταση Ειδικής Διυπουργικής Επιτροπής με την αρχαιολογία και τους παραχωρησιούχους ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος. Παράλληλα τόνισε ότι η διερεύνηση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για σύσταση καρτέλ στις κατασκευαστικές δεν επηρεάζει την εξέλιξη των έργων!