Στη Βίκος περνούν τα σήματα εμφιαλωμένου νερού «Yάς και «Ίρις»

Στη Βίκος περνούν τα σήματα εμφιαλωμένου νερού «Yάς και «Ίρις»
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στην εξαγορά του 70% της Νατούρα Εμφιαλωτική προχώρησε η Βίκος ΑΕ, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το μερίδιο αγοράς της στην αγορά εμφιαλωμένου νερού.

Η ηπειρώτικη εταιρεία που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια επιτυχημένο άνοιγμα και στην αγορά των αναψυκτικών κλείνει φέτος 25 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί το εργοστάσιο εμφιάλωσης στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Η απόκτηση της Νατούρα Εμφιαλωτική φέρνει στην κατοχή της Βίκος ένα μεγάλο συγκρότημα υποδομών (παραγωγικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις) στη Νότια Ελλάδα, δημιουργώντας ταυτόχρονα και συνθήκες καλύτερης πρόσβασης στις αγορές της Πελοποννήσου και της Αττικής.

Στόχος της διοίκησης της βιομηχανίας είναι μέσα στην επόμενη διετία να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο (100%) της Νατούρα Εμφιαλωτική.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Βίκος, η εταιρεία ελέγχει αυτή τη στιγμή το 21% της αγοράς εμφιαλωμένου νερού, ποσοστό που της δίνει την πρώτη θέση στην Ελλάδα.

Το αντίστοιχο μερίδιο στα αναψυκτικά φτάνει το 2% (1,8% στην κατηγορία των προϊόντων cola), ωστόσο η αύξηση των πωλήσεων μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 ανήλθε σε 70%.

Η επέτειος των 25 χρόνων συνδυάζεται επίσης με νέες επενδύσεις καθώς στο εργοστάσιο του Περίβλεπτου εγκαταστάθηκε νέα γραμμή παραγωγής με μηχανήματα που έχουν δυνατότητα εμφιάλωσης 81.000 φιαλών/ώρα.

-Διαφήμιση-
Delegate