Ξεκινάει και πάλι το Canteen Festival

Η επιστροφή του Canteen Festival για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι γεγονός! Έχοντας σκοπό να ενθουσιάσει το κοινό σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα το 2024, το φεστιβάλ στοχεύει να γίνει ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτούν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες.

Κιλκίς, Δράμα, Βόλος, Κουφάλια, και Αμπελόκηποι είναι μερικοί μόνο από τους φετινούς προορισμούς ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να γευτούν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυτήν την εμπειρία.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από εδέσματα και διαφορετικές κουζίνες, όπως παραδοσιακό ποντιακό περέκ, πίτσα, λουκάνικα Τζουμαγιάς, churros, noodles, καμινάδα, μπιφτέκια, χοτ ντογκ, ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο, bao buns, bubble tea, κοκτέιλ, μπύρες, αναψυκτικά, καφέ, καθώς και συναρπαστικές νέες γεύσεις όπως το UFO burger και το choco kebab, που κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος στο φεστιβάλ. Επιπλέον, μικροπωλητές θα προσφέρουν κρητικά προϊόντα, σπαράγγια και διάφορα δώρα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παραστάσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, που δίνουν την υπόσχεση κάθε μέρα να είναι μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr