Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διεκδικεί εργαστήριο για τους δυτικούς δρόμους του μεταξιού

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διεκδικεί εργαστήριο για τους δυτικούς δρόμους του μεταξιού
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Συνάντηση εργασίας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη του «1ου Διεθνούς Εργαστηρίου για τους δυτικούς δρόμους του μεταξιού στην Ελλάδα», πραγματοποίησε στις 31 Ιανουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διεκδικεί την διοργάνωση στην Αλεξανδρούπολη ενός από τα δύο διεθνή εργαστήρια για τους δυτικούς δρόμους του μεταξιού που έχει αποφασίσει να υλοποιήσει στην Ευρώπη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΠΟΤ) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας – έργου του Οργανισμού για τη διαφοροποίηση της τουριστικής ανάπτυξης και προσφοράς από χώρες που βρίσκονται κατά μήκος του Δυτικού άξονα Δρόμων του Μεταξιού.

-Διαφήμιση-

Στη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα κάλυψης των τεχνικών απαιτήσεων και των προδιαγραφών που πρέπει να πληρούνται,  ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος υποψηφιότητας. Η εκδήλωση είναι παγκοσμίου ενδιαφέροντος, μοναδικής απήχησης και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή ότι επιλέχθηκε ως υποψήφια. Η διοργάνωση του Εργαστηρίου προγραμματίζεται για τον φετινό Απρίλιο και θα διαρκέσει δύο ημέρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ελένη Δημούδη, ο δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Στέλιος Βραχιόλογλου, ο περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης Μιχαήλ Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας Δημήτριος Δεληπούλιος.

-Διαφήμιση-
Delegate