ΠΕΝΑ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμο του Καλύτερου Νέου Αγρότη

ΠΕΝΑ: «Αφήστε τη γη ελεύθερη να την καλλιεργήσουμε…»
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Μέχρι τις 30 Αυγούστου 2017 παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017» που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 18- 19 Οκτωβρίου 2017.

Η παρουσίαση των υποψηφίων και η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής θα γίνει κατά τη διάρκεια των εργασιών του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7-10 Σεπτεμβρίου 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Νέου Αγρότη διοργανώνει η  Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

-Διαφήμιση-
Delegate

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αγρότες κάτω των 40 ετών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.

Τα κριτήρια του διαγωνισμού είναι:

  • Καινοτομία
  • Βιωσιμότητα
  • Προσανατολισμό στην αγορά

Τα τρία βραβεία θα απονεμηθούν για:

  • Το καλύτερο έργο
  • Το πιο βιώσιμο έργο
  • Το πιο καινοτόμο έργο

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν e-mail στο: [email protected] για να λάβουν την φόρμα της αίτησης και τις αναλυτικές πληροφορίες, ενώ μπορούν να επικοινωνούν και με το τηλέφωνο 6932335569.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με αντιπροσωπεία νέων αγροτών, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για την παρουσίαση της συμμετοχής τους. Τα έξοδα μεταφοράς & διαμονής  καλύπτονται από την διοργάνωση.

Οι νικητές των βραβείων θα επωφεληθούν από την επικοινωνία και τη δημοσιότητα σε επίπεδο Ε.Ε. και το έργο τους θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε.