Εκδήλωση με τίτλο: “Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας” από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Gold wheat field and blue sky

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει ως εταίρος στο έργο με τίτλο: «Enhancing the competitiveness and sustainable growth in the agrofood sector through the promotion of circular economy» και ακρώνυμο: «Agrofficiency», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-20» και εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: “Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας” την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, και ώρα 11:00 – 13:00 στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO “Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ” (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη), κατά την διάρκεια της έκθεσης DETROP BOUTIQUE 2022.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά και του ευρύτερου κοινού, επί των στόχων, δράσεων, και αναμενόμενων αποτελεσμάτων του έργου «Agrofficiency». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, δηλαδή με την δυνατότητα φυσικής αλλά και διαδικτυακής παρουσίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο σε όσους κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων/μέτρων για την προστασία από τον COVID-19. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης ή διαδικτυακά παρακαλούνται να προχωρήσουν μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στην ηλεκτρονική εγγραφή τους μέσω του συνδέσμου: https://events.net.gr

Η επίσημη γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα ελληνικά, με δυνατότητα παράλληλης διερμηνείας στα αγγλικά και αντιστρόφως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ